top of page
Fiduciaire sjablonen-2.png
job_company_logos_1611322776_9459.jpeg
30 Jarig bestaan

 

9-12-2022 - Dit jaar bestaat Fiduciaire S. Vergeylen & Partners 30 jaar. Een spannende tijd in een periode van sterke ontwikkeling van ons vak. Op 10 december 1992 werd het kantoor opgericht. In de achter ons liggende jaren ontwikkelden wij ons tot veelzijdige en professionele bedrijfsadviseurs. Wij kijken uit naar 2042.

 

Benoeming Laureaat van de Arbeid - sector "Audit, Boekhoudkundige en fiscale beroepen"

17-10-2022 - "Geachte heer Vergeylen,

Ik ben verheugd u te mogen meedelen dat het Selectiecomité van de sector "Audit, Boekhoudkundige en Fiscale beroepen" u op basis van de elementen in uw dossier, een positief advies heeft toegekend voor uw kandidatuur voor de titel van Laureaat van de Arbeid - gouden ereteken - Label "Meester in het beroep".

 

17-10-2022 - "Geachte heer Serge Vergeylen, Hiermede wens ik u te melden dat het Koninklijk Besluit dat u de titel van Laureaat van de Arbeid in de sector “Audit, Boekhoudkundige en fiscale beroepen” toekent, ondertekend werd door de Koning op 25 september 2022. Het ereteken, symbool van deze titel, zal u worden uitgereikt tijdens een ceremonie te Sint-Lambrechts-Woluwe."

 

CERTIFICAAT.jpg
Een Raad van Bestuur of een Raad van Advies

 

16-01-2019 - Beide opties dragen bij tot een objectieve kijk op het familie bedrijf. Er wordt algemeen aangenomen dat deze raden bijdragen tot discipline en een verantwoordelijkheidszin.

Een dergelijke onpartijdige Raad kan een rol spelen in de verdeling tussen de familie en bedrijfsproblemen. De implementatie van onafhankelijk bestuur is een teken van openheid en professionaliteit van de onderneming. Evenzo kan elke externe bestuurder of onafhankelijke bestuurder bijdragen tot het delen van relaties en toegang verlenen tot zijn of haar netwerken.

Tenslotte bieden ze een EXTERN klankbord voor de ondernemer en vormen zij samen een verzekering tegen crisissituaties.

En voor elke onderneming als voor elke Raad van Bestuur geldt volgende regel ;

“ High performance board is about the right mix of talent “

( J. Conger, e.a.)

 

Fiduciaire sjablonen.jpg
25 Jarig bestaan

 

10-12-2017 - Dit jaar bestaat Fiduciaire S. Vergeylen & Partners 25 jaar. Een spannende tijd in een periode van sterke ontwikkeling van ons vak. Op 10 december 1992 werd het kantoor opgericht. In de achter ons liggende jaren ontwikkelden wij ons tot veelzijdige en professionele bedrijfsadviseurs. Wij kijken uit naar 2042.

 

Hoogwaardig Advies

 

23-02-2016 - BEDRIJFSPROFIEL VLAANDEREN MANAGER

 

Toezichthouder derdenrekeningen gerechtsdeurwaarders
03-11-2014
IMG_3094-2.jpg
Trends Top

 

27-06-2013 / 26-11-2015 - Fiduciaire S. Vergeylen & Partners Bvba staat op trendstop.be!

Fiduciaire S. Vergeylen & Partners Bvba staat in de algemene rangschikking van Trends Top in de sector Boekhouders, accountants en belastingconsulenten.

Uitreiking Brevet

 

23-03-2007 - Uitreiking van de titel en het bronzen ereteken van LAUREAAT VAN DE ARBEID in de sector boekhoudkunde en fiscale beroepen.  

 

 

 

 

 

 

30-09-2012 - Uitreiking van de titel en het zilveren erkenteken van LAUREAAT VAN DE ARBEID in de sector boekhoudkunde en fiscale beroepen.

 

 

 

 

 

Erkentekens

" Ik ben bijzonder verheugd u te kunnen melden dat het Zijne Majesteit de Koning behaagd heeft u op 22 maart 2006, de titel en het BRONZEN erekenteken van Laureaat van de Arbeid van België toe te kennen in de sector van de Boekhoudkundige en fiscale beroepen.

U werd voor deze onderscheiding voorgedragen door de Minister van Economie en door de Minister van Werk"

 

 

 

 

 

" Ik ben bijzonder verheugd u te kunnen melden dat het Zijne Majesteit de Koning behaagd heeft u op 30 september 2012, de titel en het erekenteken van Laureaat van de Arbeid van België - Label Partner van het beroep toe te kennen in de sector < Boekhoudkundige en fiscale beroepen > ...

 

 

 

 

Nieuws

Hier vindt u de laatste nieuwtjes over ons bedrijf.

bottom of page