top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSerge Vergeylen

Betalingsfaciliteiten na terreuraanslagen


Met betrekking tot de aanslagen van 22 maart jl., besliste de FOD Financiën om de ondernemingen te hulp te komen met betalingsfaciliteiten, vrijstelling van nalatigheidsinteresten en vrijstelling van boeten voor niet-betaling of laattijdige betaling.

De maatregel geldt weliswaar alleen voor schulden in verband met de bedrijfsvoorheffing en de btw en heeft uitsluitend betrekking op de periode maart tot september 2016 voor maandelijkse indieners en voor de eerste drie kwartalen van het jaar voor kwartaalindieners.

De aanvraag kan onmiddellijk na het vaststellen van de betalingsmoeilijkheden worden ingediend met behulp van dit formulier (DOCX, 29.69 KB).

klik hier voor de link


bottom of page