top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSerge Vergeylen

Thuiswerk


Vergoeding voor thuiswerk mag 160 euro bedragen.

Aan een werknemer die regelmatig van thuis uit werkt, en daartoe een huiskantoor heeft ingericht, mag u maandelijks een belastingvrije forfaitaire onkostenvergoeding van 160 euro betalen ten titel van kosten eigen aan de werkgever. Dat volgt uit een recente "voorafgaande beslissing" (ruling) van de fiscus. Dat bedrag wordt ook aanvaard door de RSZ.

Voorafgaande beslissing nr. 2015.341 dd. 20.10.2015 (fotolink )

klik hier


Recente blogposts

Alles weergeven

UITSTEL VOOR BTW-PLICHTIGEN - ZOMERVAKANTIE 2024

FISCALE VERSOEPELING noemen ze dit! Tijdens de zomermaanden stelt de fiscus zich gewoonlijk soepeler op. De maandelijkse aangiften voor de verrichtingen van juni of de kwartaalaangiften voor de verric

bottom of page